top of page
Een aanwinst voor iedere

Zakelijke ruimte

Bloem aankleding voor uw zakelijke locatie of evenement
Uw wensen, onze expertise

Dagelijks genieten van een uitbundig en kleurrijk bloemstuk, boeket, stijlvol object of plant in een prachtige pot? MOoi bloem & binnen maakt dat mogelijk. Onze bloemobjecten staan geweldig op de balie van uw ontvangstruimte, de tafel in uw vergaderruimte of in uw restaurant.

U kunt een mooi bloemobject eenmalig aanschaffen maar het is ook mogelijk een bloemabonnement af te sluiten. U kunt dan iedere week genieten van een bloemstuk of boeket. Heeft u jubilarissen, verjaardagen of een werknemer die u in het zonnetje wil zetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunstbloem boeket voor zakelijk of particulier

Kunstbloemen

Ook is het mogelijk om een bloemobject of boeket van kunstbloemen te laten leveren in de door u gewenste kleuren en materialen. MOoi bloem & binnen komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken zodat wij een vrijblijvende offerte op maat kunnen aanbieden. Graag eens in het echt bewonderen? In onze winkel hebben we een collectie kunstbloemen staan waar we een op maat gemaakt boeket of bloemstuk voor u uit samen kunnen stellen.

Vakantiesluiting: van 22 juli tot en met 12 augustus zijn wij met vakantie en is het niet mogelijk om online te bestellen of onze winkel te bezoeken. Dinsdag 13 augustus staan we weer graag voor jullie klaar! 

bottom of page