top of page
Altijd een verse bos bloemen

Abonnementen

Bloemabonnement cadeau doen
Met een bloemabonnement van MOoi ben je zeker gegarandeerd van een bloemrijke verrassing in huis of op uw bedrijf!

Wij leveren de MOoiste boeketten van het seizoen bij u aan huis of bedrijf. We hebben voor u een plukverrassing samengesteld, in 3 verschillende maten. Altijd samengesteld met de Mooiste kleurrijke seizoensbloemen, zo ontvangt u steeds een verrassend boeket.

Het bloem abonnement is zelf samen te stellen. De keuze bestaat uit levering iedere week, om de week of 1 keer per maand een prachtig boeket. De duur van het abonnement kunt u ook zelf bepalen.

Even een pauze op de leveringen of de bloemen op een ander adres laten bezorgen wanneer nodig, dit kan allemaal. Hiervoor is een telefoontje of mailtje voldoende.

Wilt u het bloemabonnement cadeau doen dan bestaat de mogelijkheid het eerste boeket op te halen in de winkel met een uitgeschreven kadobon zodat u fysiek iets te geven heeft, de volgende boeketten worden aan huis bezorgd.

Heeft u speciale wensen, of liever een ander model boeket? Neem dan even contact met ons op.

Bloemabonnementen worden enkel geleverd in de Bommelerwaard en in een gedeelte van gemeente Altena.

Kies jouw boeket

Bloemabonnement wekelijks of maandelijks
Bloem abonnement plukboeket Zaltbommel
Bloem abonnement altijd een vers boeket
Boeket abonnement Brakel

Vakantiesluiting: van 22 juli tot en met 12 augustus zijn wij met vakantie en is het niet mogelijk om online te bestellen of onze winkel te bezoeken. Dinsdag 13 augustus staan we weer graag voor jullie klaar! 

bottom of page